Friday, 2 August 2013

AUUWW..! I NAK BALIK MALAYSIA NAK FIGHT LARANGAN HISAP SISHA. I SUKA SISHA.., LEPAS HISAP SISHA I SUKA HISAP EHEMM EHEMM

Hai you alls....!

Lama i tak update my news kat you alls kan? Dah kecoh la kat Malaysia nak haramkan Sisha, tak bestnyer you alls kat sana...

I nie giler abis suka sangat hisap Shisha taw. Tue ha tengok foto i tue hisap Sisha... Best! mmmmmmm

Lepas dah hisap Sisha i akan hisap ehemm ehemm...., you alls tawu ker? Itu my hobby taw, i'm too addicted nak hisap ehemm ehemm, kalau dapat size macam Niger lagi best auuwwwww

Macam mana nie...? Kat Malaysia dah haramkan hisap Sisha. I rasa macam nak balik jer Malaysia nak fight issue nie, tak boleh la buat macam nie. Tak adil.... Kita mesti nak keadilan, People Power!

Tapi kan...., i tak berani la nak balik sebab i ader banyak dosa kat Tuanku Sultan Johor. I dah banyak buat fitnah dia, huu huuu huuu

Iya, i banyak tipu reka cerita pasal tuanku..., itu hobi i suka menipu dan menyamun.

Tak berani la i nak balik....  Huaaa aaaaa aaaaaaaa!

Kalau i balik mesti i kena hambat kan...? kan...? kan...??


No comments:

Post a comment