Sunday, 21 April 2013

YOU ALLS.... I NAK BALIK MENGUNDI. AGAK2 YOU ALLS I NAK UNDI SIAPER?

You alls kenal tak kawan i nie...?

Nanti balik malaysia i nak pegi chow kit kejap. Lama tak jumpa Kak Kay.... You alls kenal tak?

Oklah by d way nak kasi tau la kan, i nak balik mengundi. ha haa haa agak agaknya you alls tahu tak i nak undi parti mana?

I tak nak dah bagi parti yang jual pulau sana sini menang lagi.... Tak kisah la kalau orang kata ketua i suka LGBT, who cares...!! Lagi best kalau LGBT boleh practice in our country.... Bestnyer!

Tapi yang pastinya nanti bila i dah balik untuk mengundi, for sure lah i nak jumpa kawan paling i sayang...., tau tak saiap dia..? Jeng Jeng Jeng....


haa haaa siapa lagi kalau bukan pasangan luar tabie i yang sekor nie...!  I upah dia untok serang dan fitnah tuanku sultan johor....

Balik kali nie of couse la you alls i ader lagi mender nak bincang dengan dia.....

Ok lah you alls.... i just update sikit2 dulu nie, skarang tengah transit flite. Internet line pown tak stable la kat sini... Nanti i sambung k

No comments:

Post a comment